A 3000 leggyakoribb angol szó

UPDATE: A tréning várhatóan 2016. őszén nyitja meg újra kapuit, addig nem rendelhető! Ha érdekel mikor nyílik meg a jelentkezés, dobj egy kötelezettségmentes e-mailt a timi@angolnyelvtanulas.info címre, és amint elérhetővé válik a kurzus, az elsők között fogod megtudni!

 

Tudományos kutatások alapján egy átlagos, angol anyanyelvi beszélő 5 éves korára (!) 4000-5000 szót használ, és végzős egyetemista koráig kb. 1000 szót tanul meg még évente. (a kutatás angol nyelvű összefoglalója EZEN A LINKEN.)

Matekból sosem voltam zseni, de ez 20.000 szó felett van, még így is.

Ez nemcsak RENGETEGnek tűnik, hanem az is.

Ilyenkor jön az, hogy „na, akkor inkább el sem kezdem/abba is hagyom a tanulást, mert sosem fogok megtanulni”. Ha így gondolod, akkor tényleg jobb, ha abbahagyod, keress más hobbit, jobban jársz.

No, de ha mégis velem tartasz, akkor jól figyelj, mert most kezd a dolog érdekessé válni.

A húszezres szám ellenére a Reading Teachers Book of Lists szerint az leggyakoribb 25 szót használjuk a mindennapi írásbeli kommunikáció 33%-ában, az első 100 szó az, ami a felnőttek és a diákok írásbeli kommunikációjának a felét teszi ki. És ha ez nem hangzik elég jól, a leggyakoribb 3000 szó az, ami a mindennapos kommunikáció, az újságcikkek, hírek, blogok 95%-át alkotják.

Te tudod, melyik ez a 3000 szó? Ha kéred, elküldöm a listát. Teljesen ingyen, díjmentesen a tiéd, csak dobj egy mailt a timi@angolnyelvtanulas.info címre.

 

A Task-List-iconnagy kérdés az, hogy mihez kezdesz a listával? Kiszótárazod? Nekiállsz (vagy ülsz) és bemagolod? Szótanuló cetliket csinálsz és minden nap megtanulsz mondjuk tizet? Így kb 10 hónap alatt végzel vele, ha teljesen kezdő szintről indulsz. Semmi nyelvtan, semmi szövegértés, csak és kizárólag a szavak.

 

Ha ennél hatékonyabb megoldást keresel, kidolgoztam Neked egy programot. Érdekel?

– Megkapod a 3000 szó listáját angol nyelvű definicióval és magyar jelentéssel együtt,  így nem kell időt szánnod arra, hogy kibogarászd ezeket szótárból vagy a netről. Megcsináltam neked:)

50 leckén keresztül feldolgozzuk a 3000 szót,

videós tanári magyarázatok segítenek ha elakadnál

– lesz minden: szövegértés, hallásértés, írás- és beszédkészség fejlesztés is

– 2×20 perc Skype-os óra segít, hogy szóban is tudd gyakorolni a szavakat

– írásműveidet javító tanáraink értékelik, kommentelik:)

 

OKÉ, DE MENNYIBE KERÜL?

Egy átlagos, “semmi-extra”  90 perces magánóra kb. 5000 Ft, de egy átlagos nyelviskolai tanfolyam ára sem kevesebb 2000 Ft-nál (90 percenként).

Ha kevés időd van, és nem intenzíven tanulsz angolul, mondjuk heti 1x tudsz eljárni tanárhoz, vajon mennyi idő alatt tanulnád meg mindazt a gyakorlatban is használni, ami az angol nyelvű kommunikáció 95%-át teszi ki?

1-2 év? Esetleg több? Ha ezt összeszorzom a magánóra árával, vagy akár a tanfolyamok díjával, szép kis summa jön ki, hatszámjegyű. 

 

Neked most nem kell ennyit várnod, és nem kell ennyit fizetned sem érte.

26.990 Ft és a kezedben van az angol nyelvű kommunikáció kulcsa.

Átlagos tempóban 2-3 hónap alatt fel tudod dolgozni a leckéket. Ha gyors vagy, és időd is van, akár 2 hét alatt. Ha lusta vagy sem tart tovább fél évnél.

Ennél jobb ajánlatot nem fogsz találni az angolod felturbózására, ebben biztos lehetsz.

Most tényleg csak rajtad áll, hogy meg fogsz-e szólalni angolul néhány hónap alatt!

 

És ez még nem minden:

 

Ha nem akarod őszre hagyni a tanulást, most kihagyhatatlan bónuszokat is kapsz a tanfolyam mellé:

 

shock-rave-bonus-icon Tudod mi a különbség az accurate /exact/precise között? Gondolkodtál beszéd közben azon, hogy vajon az ache, pain vagy hurt szót használd? Mindig feladja a leckét, hogy nem tiszta az actual, current és present közti különbség?  

A  kurzus mellé ajándékba kapsz egy e-bookot, ahol 500, könnyen összekeverhető szóról rántom le a leplet, és magyarázom el neked végre úgy, hogy SOHA TÖBBET nem fogod eltéveszteni használatukat.

Az ebook értéke: 3999 Ft.

 

shock-rave-bonus-icon
Jó lenne olyan kifejezéseket használni, amiket az anyanyelvi beszélők is nap mint nap használnak?  Mennyivel lennél magabiztosabb az angol nyelvű kommunikációdban, ha természetesen jönnének az olyan összetételek mint a “speak my mind” vagy “swalllow my pride” vagy épp “vivid imagination”.

Több, mint 100 oldalon keresztül, gyakorlati használaton keresztül ismerkedhetsz meg ilyen, és ezekhez hasonló szóösszetételekkel.

Az ebook értéke : 4999 Ft

 

Velem tartasz? Akkor töltsd ki a megrendelő űrlapot, és kezdjük el!

 

A programra való jelentkezést évente két alkalommal nyitjuk meg. Jelenleg nem tudsz csatlakozni. Ha tudni szeretnéd mikor nyílik meg a jelentkezés legközelebb, írj e-mailt a timi@angolnyelvtanulas.info címre.

 

UPDATE: A tréning várhatóan 2016. őszén nyitja meg újra kapuit, addig nem rendelhető! Ha érdekel mikor nyílik meg a jelentkezés, dobj egy kötelezettségmentes e-mailt a timi@angolnyelvtanulas.info címre, és amint elérhetővé válik a kurzus, az elsők között fogod megtudni!

 

[ninja_forms id=5]

 

 

Apróbetűs rész:
A tréning az Antener Oktatásszervező Kft. szellemi tulajdona. A tréning megvásárlásával a szerződést a céggel kötöd.Az Antener Kft. Engedélyezett felnőttképző intézmény,(Engedélyünk száma: E-000410/2014) működésünket a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal is felügyeli.Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (timi[kukac] angolnyelvtanulas.info). A szerződést a “Megrendelem” gomb megnyomásával  az Antener Kft.-vel kötöd (1053,Budapest, Kecskeméti u. 2. fsz.1/a, Adószám: 14573420-2-09) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap.Az Adatvédelmi Nyilatkozatot és további részleteket, a Jogi Nyilatkozat részben találsz.

Van esetleg kérdésed a tréninggel kapcsolatban? Keress bátran minket!

Munkaidőben a +36 1 782 1907 vagy a +36 70 241 1199-es számokon várjuk hívásodat.