Jogi Nyilatkozat

A jelen weboldal böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal üzemeltetőjének, az Antener Oktatásszervező Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weboldal üzemeltetője, mint jogtulajdonos nem járul hozzá a közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.
Ez a weboldal az Antener Oktatásszervező Kft. (4028, Debrecen, Hadházi út 139/a, A.sz: 14573420-2-09, Cgj.szám: 09-09-016093) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.

Amennyiben weboldalunk tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként 150.000 Forint összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. (C) 2014. (Antener Oktatásszervező Kft. oldaltulajdonos)

Adatkezelési nyilatkozat:

Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok az iránymutatóak.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-75068/2014.

Hírlevélre való feliratkozás

A hírlevélre való feliratkozás ingyenes és önkéntes. A feliratkozással a feliratkozó hozzájárul ahhoz, hogy az Antener Kft. saját hirdetéseinek, ajánlatainak küldése céljából hírleveleket küldhessen.A feliratkozással a feliratkozó előzetes hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a weboldal tulajdonosa a feliratkozónak elektronikus vagy postai levelet küldjön, amelyek hasznos információk mellett akár az Antener Kft. vagy más üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetéseket is tartalmazhatnak.

A weboldal tulajdonosa a feliratkozó személyes adatait bizalmasan kezeli, az adatkezelési cél megvalósulásához szükséges, jogszabályban meghatározott ideig. A weboldal tulajdonosa a közreműködő igénybevételével történő kötelezettségei teljesítésén túl, a feliratkozó előzetes hozzájárulása nélkül harmadik fél részére nem adja át az általa kezelt személyes adatokat. A feliratkozó a hírlevélről bármikor leiratkozhat, a hírlevélben megtalálható leiratkozó (’vagy: unsubscribe’) link segítségével.

Felnőttképzési intézmény engedélyszám: E-000410/2014